VI TILBYR

Archus arkitekter har omfattende erfaring og tilbyr alle typer arkitekttjenester, fra skisser til gjennomføring. Hver eneste oppgave er viktig for oss, og vi tilstreber høy kvalitet i hele prosjekteringsprosessen.

 
976A9937-Archus_Gruppe_.jpg

SKALA OG ERFARING

Vi har tegnet alt fra det minste hytteprosjekt til omfattende prosjekter innen flere ulike sektorer som skole, helse, bolig og infrastruktur. Kontoret har erfaring med prosjektering av energieffektive bygg og kompetanse innen universell utforming.

Archus arkitekter as er et uavhengig arkitektkontor med solid gjennomføringsevne. Vi samarbeider med bredt sammensatte prosjekteringsgrupper, og er gjennomgående oppdatert på alle prosjekteringsverktøy, inkludert BIM.

ARCHUS har gjennom 30 år deltatt i over 2000 prosjekter over hele landet, vår portefølge er svært omfattende i både størrelse og variasjon. Vi har betjent flere rammeavtaler, blant annet med Avinor, Statnett, Undervisningsbygg Oslo KF, Omsorgsbygg Oslo KF, McDonalds, Hafslund, Bærum kommune og Circle K / Statoil.

VÅR HISTORIE

ARCHUS arkitekter as ble opprettet i 1987 av fire arkitekter med bakgrunn i kontorfellesskapet Tegneloftet. ARCHUS ble etablert etter at vi vant en arkitektkonkurranse om et større boligfelt i Skedsmo kommune (Holt vest), samtidig som vi skulle i gang med å prosjektere Hotell Rica Victoria i Oslo.

I 2016 fikk kontoret tre nye eiere, og vi er i dag 16 medarbeidere. Kontoret holder til i gamle Kristiania Brødfabrik i Norabakken på Bislett.

Høsten 2017 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift.

Kontorbilde.jpg

ANSVARSRETT

Archus arkitekter as har sentral godkjenning for:

Ansvarsrett som ansvarlig søker i tiltaksklasse 3

Ansvarlig prosjekterende av arkitektur i tiltaksklasse 3

 

 

 
Miljfyrtarn-norsk-farger.png
 

 

Archus arkitekter på instagram: